Правителството прави всичко възможно да овладее кризата с Covid-19 и да

...
Правителството прави всичко възможно да овладее кризата с Covid-19 и да
Коментари Харесай

Радев: Борисов прехвърля собствената си отговорност върху другите

Правителството прави всичко допустимо да овладее рецесията с Covid-19 и да обезпечи продуктивност на всички здравни заведения, без да се затваря страната. Това съобщи президентът Румен Радев при визитата си в Добрич.

„ Както знаете, държавното управление прави всичко допустимо да овладее рецесията, да обезпечи продуктивност на всички лечебни заведения - тъй че, ние да преминем през това тестване без да затваряме страната, без да лишаваме българите от обществен и културен живот и опция да упражняват своята специалност и да имат приходи, без да разсипваме бизнеса “, каза президентът, представен от БНР.

Според него всички ограничения за подкрепяне на бизнеса вървят и той може да избира дали да работи при изискванията, които са му дадени, или да затвори и да получава финансова поддръжка.

По думите му нападките от страна на някогашния министър-председател Бойко Борисов са опит той да трансферира личната си отговорност върху другите.

„ Продължаваме да слушаме гузната нервност на политика, който унищожи българското опазване на здравето, прогони  лекарите, пренебрегва митинга на сестрите. Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да построи Национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България “, съобщи Румен Радев, който се бори за втори президентски мандат.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР